Vuoden 2019 eduskuntavaalit ovat minulle ensimmäiset vaalit, joissa ehdokasta ei tarvitse arpoa hetkeäkään. Valintani oli selvä heti siitä hetkestä lähtien, kun kuulin, että Kati Nummensalo asettuu ehdokkaaksi. Hän jos kuka ansaitsee ääneni – ja voin lämpimästi suositella sinullekin, joka vielä mietit vaihtoehtoja!

Olen tuntenut Katin jo useamman vuoden ajan ja uskon vahvasti hänen mahdollisuuksiinsa pärjätä hyvin vaaleissa ja ennen kaikkea kovassa edustustyössä. Katilla on inhimilliset arvot, lujaa päättäväisyyttä sekä uskallusta seisoa jämptisti omien sanojensa takana. Kati on positiivinen ja aikaansaava nainen, jolta löytyy jo tärkeää kokemusta päätöksenteosta paikallispolitiikassa. Katin jalat ovat maassa mutta tavoitteet korkealla.

Katissa yhdistyy upealla tavalla lempeä sydän ja viisas mieli.

Tässä ehdokas, joka ei mene eduskuntaan ajamaan omia etujaan vaan välittää aidosti sinusta ja minusta!

Tiina Kareno
Maalausalan yrittäjä
Seinäjoki